Amethyst Shadow: de Sigma Kleur van het Jaar 2025

Ontdek de Sigma Kleur van het Jaar 2025: Amethyst Shadow (PPG1046-7). Deze warme, impactvolle paarstint laat de transformerende kracht van kleur zien. Lees hier alles over de trendkleur!

Een impactvolle paarstint

Amethyst Shadow is een matte paarstint met mauve ondertoon. De kleur past perfect in een tijd van zelfbewustzijn en creativiteit. Annette Vraa, PPG-kleurexpert van Sigma: "Veel mensen beginnen hun kleurkeuze met het bekijken van gewaagde tinten, maar nemen uiteindelijk genoegen met een meeer verwachte of gedempte kleur. Dit jaar moedigen we deze 'kleurkaart dagdromers', zoals wij ze noemen, aan om hun bezorgdheid over wat de buren zullen denken of de potentiële doorverkoopwaarde opzij te zetten. Voor 2025 is paars niet alleen toegestaan, het wordt aangemoedigd.” 

Sigma Amethyst Shadow

Energiek & elegant

De Sigma Kleur van het Jaar 2025 'Amethyst Shadow' is geschikt voor bijna elke ruimte die een vleug energie kan gebruiken. Toch is de elegante paarstint in het bijzonder geschikt voor binnenmuren en lakken, interieurkasten en exterieuraccenten. Gebruik de kleur bijvoorbeeld voor een accentmuur, lambrisering of schilder er sierlijsten mee. Ook is Amethyst Shadow zeer geschikt voor keukenkastjes. Combineer met een roestvrijstalen aanrechtblad voor een strakke look of met een natuurstenen blad voor een aardse, moderne sfeer. 

Amethyst Shadow Sigma keuken

Amethyst Shadow in jouw interieur

Laat je inspireren door de mogelijkheden van Amethyst Shadow en geef er jouw interieur een eigentijdse en verfijnde uitstraling mee. Keuze gemaakt? Tijd voor transformatie met Sigma muurverf of lak! Kies jouw product, selecteer Amethyst Shadow in de kleurenwaaier en je bent verzekerd van een prachtig resultaat. 

Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
Sigma Pearl Clean Matt - Afwasbare muurverf
4.8 van 5 sterren score op Trustpilot
240 reviews
29,91 24,72 45,95 37,98
Sigma Sigmatex Superlatex Matt
Weekdeal
Sigma Sigmatex Superlatex Matt
4.7 van 5 sterren score op Trustpilot
214 reviews
21,09 17,43 39,50 32,64
Sigma S2U Nova Satin
Beste binnenlak
Sigma S2U Nova Satin
4.7 van 5 sterren score op Trustpilot
766 reviews
37,46 30,96 59,95 49,55

Lees ook: