Een stijlvolle slaapkamer met de Histor Kleur van het Jaar 2025

Kleurinspiratie kan overal vandaan komen en dat weet Histor. Jij hebt de vrijheid om je eigen stijl te volgen, want alleen jij bepaalt wat je mooi vindt. Amethyst Shadow, de Histor Kleur van het Jaar 2025, is een unieke keuze voor jouw slaapkamer. Deze diepe en intrigerende tint, geïnspireerd op het violette amethistkwarts, brengt een vleugje elegantie en verfijning in een ruimte. Lees verder om meer te ontdekken over de nieuwe kleur van het jaar!

Een elegante violettint

Ontdek Amethyst Shadow: een matte violettint met mauve ondertoon, donker maar neutraal. Met Amethyst Shadow creëer je een unieke sfeer waarin je jezelf kunt uiten en waar anderen jou in herkennen. Durf te experimenteren en je eigen stijl te volgen. Met zijn kalmerende en serene uitstraling creëert Amethyst Shadow een ontspannen ambiance waarin je kunt genieten van de kleine genoegens van het leven. Een sfeer die jij gekozen hebt met behulp van Histor MY color.

amethyst shadow histor

Jouw oase van rust

Creëer een serene en uitnodigende sfeer in je slaapkamer met de charme van deze verfijnde tint. Of je nu een oase van rust wilt creëren voor jezelf of een stijlvolle ruimte om tot rust te komen na een lange dag, met Amethyst Shadow van Histor MY color maak je jouw slaapkamer helemaal eigen. Met zorgvuldig gekozen materialen voeg je een unieke sfeer toe aan je ruimte die je met Amethyst Shadow hebt ingevuld. Zo creëer je bijvoorbeeld een luxueuze slaapkamer door te kiezen voor warme houtsoorten, velours en gouden accenten. 

Combineren van natuurlijke tonen

Laat je inspireren door de mogelijkheden van Amethyst Shadow in combinatie met andere stijlvolle tinten uit de Histor MY color collectie. Mix en match met twee andere kleuren uit de Histor MY color collectie, zoals het zachte, geel beige van 'Seriously Sand' met de herfstachtig oranje ondertoon van 'Honey Graham'. Door deze kleuren te mixen volgens het 60-30-10 principe, waarbij Amethyst Shadow de dominante kleur is, creëer je een evenwichtig en harmonieus kleurenschema. Je geeft er je slaapkamer een eigentijdse en verfijnde uitstraling mee. 

kleurpalet amethyst shadow

Histor ColorTester & MY color muurverf

Benieuwd naar Amethyst Shadow in jouw slaapkamer? Haal dan jouw Histor ColorTester in huis. De ColorTester plakt op alle oppervlaktes en is gemakkelijk verplaatsbaar. Zo test je of de verf bij de kleur van je meubels, vloer of gordijnen past. De ColorTester is gemaakt met echte verf en geeft bij elk licht een realistische weergave van hoe de kleur in jouw kamer tot zijn recht zal komen.

Keuze gemaakt? Tijd voor transformatie met Histor MY Color muurverf! De muurverf van Histor MY color is speciaal ontworpen om jouw kleuren tot leven te brengen. Met een extra matte finish en Intense Color Technology ben je verzekerd van een prachtig resultaat. We geven je het vertrouwen dat je nodig hebt om jouw creatieve visie werkelijkheid te laten worden. 

Histor ColorTester Kleurstaal - Amethyst Shadow
Kleur van het jaar 2025
Histor ColorTester Kleurstaal - Amethyst Shadow
van 5 sterren score op Trustpilot
0 reviews
2,51 2,07 2,69 2,22
Histor MY color Muurverf Extra Mat - PPG1046-7 Amethyst Shadow
Histor Kleurbedenktijd
Kleur van het jaar 2025
Histor MY color Muurverf Extra Mat - PPG1046-7 Amethyst Shadow
van 5 sterren score op Trustpilot
0 reviews
33,31 27,53 53,99 44,62

Lees ook: